Krajalnica gastronomiczna uzywana

Urządzenie bizerba gsp-v to nic dziwnego jak ręczna krajalnica grawitacyjna, która wyposażona pozostała w nowe funkcjonalności. Jak taż nazwa wskazuje poświęcona jest w decydującej mierze do cięcia wędlin oraz sera. Wyposażona stanowi w jednoczęściową płytę oporową.

Płyta ta razem jest kanał drenażowy oraz podwyższoną krawędź stołu. Dzięki temu żadne płyny nie są w okresie ociekać na kasę i staje zachowana czystość oraz program w stanowisku pracy razem z zasadami bhp. Ostrzałka że żyć wolny problemów myta w zmywarce. Niniejsza krajalnica pozwala na krojenie nie ale już wspomnianych serów i wędliny, ale jednocześnie ciała w szerokich częściach. Podwyższone nóżki dają szansa łatwego czyszczenia obszarów spotykających się pod krajalnicą. Precyzyjne krojenie dane jest zbyt pomocą odpowiedniej gałki regulacji grubości. Podaje ona możliwość krojenia kawałków wielkości 0 do 3 milimetrów. Średnica noża wynosi 330 milimetrów. Potrzebne zasilanie to 230 V. natomiast wymagana głębokość blatu wynosi 70 centymetrów od ściany. Krajalnica bizerba gsp-v jest szczególnie łatwa w obsłudze, a zarówno w ochron a w czyszczeniu. Omawiany rodzaj krajalnicy z powodzeniem znajdzie spełnienie w małych i średnich placówkach handlowych, sklepach spożywczych czy mięsnych także w gastronomii. Przedstawia się bardzo niższym zapotrzebowaniem na energię elektryczną niż inne dostępne na rynku krajalnice. W porządku standby nie zużywa energii, a obudowa przygotowana jest z eloksalowanego aluminium. Krajalnica jest obecnym urządzeniem. Posiada dobrą powierzchnię bez kantów, bez naroży. Jest wyposażeniem praktycznie niezniszczalnym. Części składowe krajalnicy są bardzo proste w demontażu. Sama krajalnica cechuje się wysokim bezpieczeństwem oraz komfortem pracy.